‘Elke relatie telt’ is een onderzoek van de Universiteit Gent. Via dit onderzoek willen we meer te weten komen over intieme partnerrelaties. We zijn in het bijzonder op zoek naar holebi’s, hetero’s en transgenders die een partnerrelatie hebben, en die bereid zijn onze vragenlijst in te vullen. Maar ook singles kunnen deelnemen. Door dit onderzoek krijgen we inzicht in hoe relaties precies werken. Koppels die hulp nodig hebben, kunnen we zo beter helpen.

We zijn er ons van bewust dat bepaalde vragen gevoelig kunnen liggen. Daarom willen we benadrukken dat jouw antwoorden strikt vertrouwelijk zijn.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten (voor sommigen iets langer, voor anderen iets korter). Je kan altijd even stoppen met invullen. Je krijgt dan van ons een code en kan de vragenlijst op een later tijdstip afwerken.

Wanneer beide partners van een koppel deelnemen, dan kunnen zij een cinematicket voor twee personen winnen. Iedereen die bereid is zijn of haar e-mail adres achter te laten, bezorgen we sowieso een gratis relatiegids over duurzaamheid en geluk.

Heeft u een unieke code vul hem dan hier in, u kan zo de vragenlijst hervatten
Copyright © 2019 | Privacy
Universiteit Gent